Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Завершився V Міжнародний форум Intel "Нові горизонти інформаційно-комунікаційних технологій в освіті"

2013-12-16

intel

Міністерство освіти і науки України спільно з Національною академією педагогічних наук України та представництвом корпорації Іntel в Україні на виконання завдань, визначених Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державною цільовою програмою впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій "Сто відсотків" на період до 2015 року, 10-11 грудня 2013 року в Києві проводився V Міжнародний форум Intel "Нові горизонти інформаційно-комунікаційних технологій в освіті".

Форум проводився з нагоди 10-річчя спільного з Міністерством проекту щодо впровадження міжнародних освітніх програм Intel в Україні.

Мета Форуму: представити світові тенденції щодо впровадження ІКТ в освіті, перспективи впровадження спільних ініціатив МОН України та Intel, обмінятись досвідом щодо використання ІКТ у навчально-виховному процесі з метою трансформації освіти задля підвищення ефективності сучасної освіти і підготовки молоді до економіки знань в інформаційному суспільстві ХХI століття.

До участі у Форумі були запрошені керівники та представники обласних департаментів (управлінь) освіти та працівники, відповідальні за впровадження ІКТ в освіті, ректори (директори) обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, керівники вищих педагогічних навчальних закладів, координатори та тренери освітніх програм Intel України та СНД. Загальна кількість учасників делегацій 5-10 осіб від області, або країни.

Програма роботи Форуму:

10 грудня 2013р. – пленарне засідання та робота тематичних секцій. Місце проведення: Київ, Пр-т Перемоги, 37, Національний технічний університет України «КПІ», Корпус 1, Зала засідань Вченої ради.

11 грудня 2013р. – практичний семінар для керівників освіти з питань вдосконалення освітньої політики регіону в сфері ІКТ, координаційні ради для обласних координаторів та експертів освітніх програм Intel (за окремим запрошенням). Місце проведення: Київський університет імені Б.Грінченка, вул. Тимошенка, 13б.

Проект EDUkIT представляв на форумі Академію Хана - міжнародну освітню мережу, яка надає навчання дистанційним чином по всьому світу на безкоштовній основі.

V Міжнародний форум IntelV Міжнародний форум IntelV Міжнародний форум IntelV Міжнародний форум IntelV Міжнародний форум IntelV Міжнародний форум IntelV Міжнародний форум Intel

Детальніше про Форум: http://10.iteach.com.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.