Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Безкоштовний ресурс онлайн освіти

2013-11-25

/Files/images/News/News_2013/occ.jpg

Онлайн курси ніколи не були більш доступні, ніж сьогодні. Не дивлячись на те, що концепція вільного, науково-дослідного навчального матеріалу здається занадто гарною, щоб бути правдою, це саме те, що відкриті навчальні курси надають сьогодні. Онлайн-курси стали доступні кожному і якість наявного контенту значно покращилась з часом.

Представляємо Вашій увазі безкоштовний ресурс онлайн освіти: www.onlinecourses.com.

До послуг гостей лекції, які охоплюють величезний спектр тем, підібраних і ретельно розроблених досвідченими інструкторами по всьому світу, які призначені допомогти Вам зробити наступний крок до задоволення Ваших кар'єрних цілей.

Даний ресурс допоможе вибрати кращий курс, який відповідає Вашим освітнім і кар'єрним цілям. Також допоможе підвищити рівень Вашої освіти, отримати уявлення про дану предметну область.

Найбільш важливим аспектом відкритих навчальних курсів є можливість дізнатися щось нове, не витрачаючи фінансів. Вони доступні кожному і абсолютно безкоштовні.

Відкриті програми надають доступні знання практично у всіх областях, допомагаючи задовольнити попит на вищу освіту в усьому світі.

За матеріалами: www.onlinecourses.com.

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.