Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь EDUkIT в Social Camp Ukraine

2013-09-11

Участь EDUkIT в Social Camp Ukraine

7 та 8 вересня в Одесі пройшов Social Camp Ukraine - форум, що об'єднав громадських діячів, представників некомерційних організацій, волонтерів та всіх, кому цікаво обговорення суспільних проектів, інноваційних рішень і соціальних ініціатив щодо вдосконалення міського середовища.

Варто відзначити, що проведення цього заходу, значущого для громадського життя не тільки Одеси, а й усієї нашої країни, співпало з відкриттям центру соціальних ініціатив HUB Odessa, де і пройшов форум. HUB Odessa - це унікальний для Одеси, України і всієї східної Європи майданчик, де представники громадськості, соціальні підприємці знайдуть все необхідне для реалізації та розвитку своїх ідей.

Всього в Social Camp взяли участь більше 130 учасників з України, Росії, Білорусії, країн Європи. На форумі було представлено два десятки доповідей, автори яких поділилися своїми ідеями і розповіли про вже діючі соціальні проекти.

Зокрема, харків'яни Олександр Елькін та Марина Пащенко презентували діючий вже близько п'яти років проект EDUkIT - освітню платформу на базі якої практично будь-яка людина може створити цілком сучасний сайт. Що важливо, як і будь-який соціальний проект, EDUkIT надає школам, громадським організаціям, позашкільним установам і навіть дитсадкам безкоштовно доменне ім'я, шаблони дизайну, систему управління сайтом, систему аналізу трафіку, а також інформаційну та технічну підтримку.

Як розповіли автори проекту, ідея створення системи з'явилася після того, як вони усвідомили, що багато викладачів шкіл відстають від своїх учнів в освоєнні Інтернет-простору, що освіта 21-го століття неможлива без Інтернет-технологій. Разом з тим, однією з основоположних ідей проекту є теза про те, що головне - це люди, а не технології. Саме тому інструменти для створення повноцінного Інтернет-ресурсу доступні для швидкого освоєння людям без спеціальної підготовки. На сьогодні проектом для створення своїх сайтів скористалися вже більше п'яти тисяч освітніх установ України.

Участь EDUkIT в Social Camp UkraineУчасть EDUkIT в Social Camp Ukraine

Детальніше на сайті: http://novostnik.com.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.