Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь EDUkIT у конференції «Освітня Галактика в Україні»

2013-09-06

Образовательная Галактика в Украине

Дистанційна конференція «Мобільна середа навчання та сучасна освіта» проводиться компанією Intel та Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України і передбачає розгляд питань, пов'язаних із створенням середовища мобільного навчання, педагогічних практик його використання та знайомство з технічними рішеннями для організації мобільного навчання на рівні класу і школи.

Захід проводиться з метою підтримки впровадження ІКТ в освіту, дані учасників можуть бути використані Центром підтримки рішень Intel для освіти.

Дати проведення конференції: 3-13 вересня 2013 року.

11 вересня 2013 року з 15:00 по 16:30 (МСК) EDUkIT братиме участь у конференції «Освітня Галактика в Україні».

Короткий опис вебінару

Економічний криза 2008 року одних опустила на соціальне дно, іншим - дала поштовх до розвитку і реалізації своїх прихованих здібностей. А ще саме тоді була так важлива взаємна підтримка. І ось одного разу, в самий розпал цієї самої кризи, група фахівців в області IT-технологій за чашкою гарячого чаю прийняла рішення, яке змінило життя не одного шкільного колективу України. Запрошуємо вас послухати цю незвичайну історію і познайомитися з командою однодумців Всеукраїнської освітньої платформи EDUkIT, які присвячують своє життя пошуку інноваційних шляхів комунікації в шкільній освіті.

Наші слухачі зможуть отримати безкоштовні ключі від нової інтернет-«квартири» - створити потужний веб-сайт для свого навчального закладу на платформі EDUkIT з подальшою професійною підтримкою. Або ж порекомендувати скористатися цією можливістю своєму небайдужому оточенню.

Окрему увагу приділимо партнерству і можливостям всесвітньо відомої віртуальної школи «Khan Academy», що надає безкоштовний доступ до авторського відео-контенту з різних навчальних тем для всіх і всюди. Вже третій рік платформа «EDUkIT» займається адаптацією матеріалів і концептів Академії Хана для російськомовної аудиторії. Нещодавно ми переступили позначку в 1000 навчальних роликів (30% всієї колекції) і плануємо інтенсифікувати зусилля щодо створення української версії проекту.

Що почитати перед вебінаром?

Стаття «EDUkIT... і весь світ відкритий!»

Стаття «Khan Academy: новий погляд на навчання»

За матеріалами: https://edugalaxy.intel.ru.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.