Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013

2013-03-06

Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013

2 березня 2013 року в приміщенні «Конференц Холл Ірпінь» відбувся найпрестижніший захід громадянського суспільства Приірпіння – Форум громадських об’єднань - 2013.

Зібралася як громадська еліта регіону, так і нові, молоді, активні представники громадського сектору. Форум проводиться Фондом громади Приірпіння третій рік поспіль і вже став дієвою платформою обміну досвідом, унікального навчання, знайомства з новими можливостями для громадських активістів. Це єдиний в Приірпінні захід такого рівня, де залучаються відомі експерти та подається актуальна практична інформація.

Цього року представники Всеукраїнської освітньої платформи EDUkIT Олександр Елькін та Марина Пащенко презентували платформу на Форумі. EDUkIT надає можливість створювати безкоштовні веб-сторінки для громадських організацій, благодійних фондів, шкіл, гуртків, ініціативних груп тощо. І не тільки.

Важливим є те, що працівники EDUkIT допомагають представникам неприбуткового сектору правильно та цікаво подавати інформацію про себе, звітувати перед громадськістю, залучати партнерів, бути особливими.

Детальніше про Форум громадських об’єднань 2013: http://irpin-fd.org.ua.

Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013 Участь EDUkIT у Форумі громадських об’єднань 2013

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.