Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT відсвяткував п’ятиріччя та взяв золото на Міжнародній освітянській виставці. ФОТО

2013-03-05

EDUkIT та виставка Сучасні заклади освіти – 2013

З 28 лютого по 2 березня 2013 р. у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» пройшла IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013».

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ».

Цього року виставка представила 960 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, підприємств, бізнес-структур з України, Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії та США.

На 167 науково-практичних конференціях, семінарах, «круглих» столах, майстер-класах, презентаціях відбулося обговорення нагальних проблем подальшого удосконалення процесу навчання і виховання, упровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій, обмін досвідом практичної роботи та здобутками кращих навчальних закладів.

Логотип виставки Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм науковим і фаховим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, вже отримала суспільне визнання і є найбільш широкомасштабною та рейтинговою освітянською виставкою.

28 лютого та 1 березня команда EDUkIT провела презентацію проекту та майстер-клас по роботі з платформою в залі виставкового комплексу, а в останній день – на стенді проекту. Також EDUkIT запросив своїх користувачів та партнерів долучитися до неформальної дискусії з нагоди 5-річчя освітньої платформи: усіх очікували година приємного спілкування у дружній атмосфері та фотосесія Polaroid-камерою із нашого минулого з миттєвими знімками.

В перший день відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій виставки золотими, срібними та бронзовими медалями. Проект EDUkIT в номінації «Створення та упровадження навчально-методичних комплексів, рейтингових систем, обладнання, продуктів, програм та рішень для системи освіти», удостоївся звання лауреату конкурсу I ступеня, був нагороджений дипломами та золотою медаллю.

Креативне оформлення стенду проекту та професійну роботу стендистів організатори заходу відмітили окремою нагородою.

Вітаємо учасників проекту «EDUkIT» з високими відзнаками, отримання яких було б неможливе без всебічної підтримки користувачів платформи!

Кiлькiсть переглядiв: 936

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.