Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Конкурс "Історії успіху разом з EDUkIT" завершено. Вітаємо переможців!

2013-01-29

Учні та EDUkIT

У цьому році проект EDUkIT відзначає свій перший ювілей – 5 років тому у нашої команди народилась така ідея – створити платформу для сайтів навчальних закладів. 5 років – багато це чи мало? Звичайно, мало, адже ми і зараз відчуваємо свій проект як новий, ми не втратили до нього інтересу і розуміємо, що головні перемоги ще попереду. Але це і дуже багато, тому що вже з’явилися люди і установи, які пов’язують свій успіх з проектом EDUkIT!

Наш EDUkIT нещодавно запросив учасників проекту прийняти участь у незвичайному конкурсі. Завдання було таким: написати історію про успішне користування сайтом. Правдиву, змістовну розповідь, щоб поділитися з колегами своїм досвідом, розповісти про свої досягнення.

Всі, хто відгукнувся на наше запрошення, отримали приємні подарунки – оригінальні стікери, а для авторів перших 10 історій були підготовлені чудові записники.

Логотип БібліомістВсі учасники конкурсу, які поділились своїм успішним досвідом, отримають додаткові призи від нашого інформаційного партнера, проекту «Бібліоміст». Щиро дякуємо «Бібліомосту» за підтримку, інформаційну та «призову»!

П’ятеро переможців безкоштовно відвідають міжнародну освітню конференцію, яка проходитиме на Південному узбережжі Криму під час «оксамитового сезону» 2013 року. Ось вони, наші призери:

  • Ліневич Павло Казимирович (Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, http://nv-imc.edukit.zt.ua)
  • Іванова Валентина Григорівна (Центральна бібліотека ім. І.С. Тургенєва ЦБС Комінтернівського району м. Харкова, http://biblioteka-turgeneva.edu.kh.ua)
  • Кириченко Тетяна Олексіївна (Антрацитівська загальноосвітня школа I-II ступенів №4, http://antratsit-school4.edukit.lg.ua)
  • Мартенко Олена Олексіївна (Науково-методичний центр Броварського управління освіти, http://brovary-osvita-nmc.edukit.kiev.ua)
  • Чуян Сергій Миколайович (Березівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. Житомирської обласної ради, http://berezivka-zhyt-internat.edukit.zt.ua)

Щиро дякуємо цим прекрасним людям і чудовим професіоналам за участь у нашому конкурсі та вітаємо їх із перемогою!

На кримській конференції учасники разом з нами відзнімуть відеосюжети за мотивами п’яти найцікавіших історій успіху. Команда EDUkIT підготує сценарій для кожного автора та екранізує його розповідь.

Ми дуже раді, що учасники відгукнулися на наше запрошення! До нас прийшло багато цікавих робіт – від учителів та керівників гуртків, вихователів дитсадків і бібліотекарів. Це справжні історії успіху, не схожі одна на одну, кожна – зі своєю «родзинкою». Деякі роботи були навіть написані віршами – от як надихає наших шановних учасників досвід по створенню сайту та робота з ним!

Детальніше читайте у розділі "Історії успіху учасників".

Кiлькiсть переглядiв: 423

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.