Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT презентує свої можливості на найбільшому форумі для НУО в Україні

2012-11-20

Форум з організаційного розвитку, 19-20.11.2012

19 листопада 2012 р. у Києві розпочався Перший форум з організаційного розвиткудля організацій громадянського суспільства України, на якому обговорюються ключові стандарти та практики організаційного розвитку неурядових організацій (НУО).

Дводенний форум зібрав понад 500 представників НУО, які зацікавлені в розвитку власних організацій, провідних НУО та бізнес-провайдерів послуг у сфері організаційного розвитку, представників великого бізнесу, відомих громадських активістів та донорів, що мають програми зі зміцнення НУО.

Мета форуму – надати практикам із розвитку організацій можливість обговорити важливі питання в сфері організаційного розвитку НУО, обмінятися інформацією, ідеями та досвідом, сучасними інструментами, техніками та підходами до розвитку спроможності організацій.

Формат форуму передбачає багато інтерактивних методів та підходів, які сприяють активній дискусії між учасниками та заохочують обмін знаннями та практичним досвідом.

Керівники проекту «EDUKIT» були одними з ключових спікерів на заході та провели для учасників майстер-клас зі створення власного безкоштовного сайту на базі освітньої платформи.

Більше інформації на сайті форуму www.cdf.ngomarket.org.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.