Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Танцювальний флеш-моб у Харкові

2012-11-14

/Files/images/news_2012/Афиша Чистое сердце.jpg

18 листопада в 13:00 в Харкові на території ТРЦ «МАГЕЛАН» за підтримки гіпермаркету «КРАЇНА» пройде танцювальне дійство під назвою «Чисте серце».

Проект «Чисте серце», який було розпочато в липні 2012 року, на сьогоднішній день охоплює дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з дитячого будинку м. Ізюм, з притулку м. Харкова, а також - дітей, у яких є батьки. Заходи в рамках проекту «Чисте серце» були успішно проведені в декількох містах Харківської області (останнім з яких був м.Ізюм) за підтримки Служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації (нач. Печерських Т.П.).

Основними цілями проекту є:

  • Пропаганда здорового способу життя,
  • Чистоти спілкування між людьми, а саме, спілкування без ярликів, яке суспільство найчастіше навішує на хлопців з дитячих будинків
  • Чистоти відносин між молодими людьми. Ми намагаємося навчити хлопців дбайливому ставленню до почуттів інших і особливо - однолітків, адже ні для кого не секрет, яку величезну кількість самогубств скоюються підлітками на цьому грунті.
  • І, звичайно ж, привернення уваги суспільства до проблеми сирітства.

Танцювальний флеш-моб «Чисте серце» є одним з фінальних акордів однойменного проекту. Кількісний склад учасників заходу 60-80 чоловік. Тривалість: 8-10 хвилин. Вік учасників 10-16 років. Хореограф-постановник Юлія Гришина.

Мир семьиОрганізатор флеш-мобу ГО «СВІТ СІМ'Ї ХХІ» - це неприбуткова громадська організація, команда якої складається з людей, всім серцем бажають бачити щасливі сім'ї, в яких панує взаєморозуміння, мир, любов і гармонія у взаєминах.

Наша місія - сприяти утвердженню та поширенню сімейних цінностей. Одним з напрямків діяльності організації є надання всебічної підтримки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, а також надання допомоги в процесі соціалізації.

Адреса проведення: ТРЦ «МАГЕЛАН» Олексіївка, перехрестя пр. Людвіга Свободи та Кільцевої (Кільцева дорога 4а)

093-922-89-92 - Сергій Дараган
050-218-27-93 - Олександр Дворянчік

066-701-00-43 - Денис Котенко

057-750-95-30

E-mail: 7509530@gmail.com
darik_s@list.ru

Кiлькiсть переглядiв: 432

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.