Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Тренінг для освітян та активістів малих громад Сходу України, школи яких знаходяться під ризиком закриття

2012-09-24

Школярі

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує команди шкіл сільської місцевості та малих промислових місць Луганської, Донецької та Харківської областей до участі в дводенному тренінгу «Організація кампаній громадського представництва задля збереження шкіл у власних громадах». Орієнтовне місце й дати проведення тренінгу – м. Луганськ, 19-20 жовтня 2012 р.
Тренінг допоможе представникам малих громад якісніше підготуватися до здійснення активних громадських дій задля збереження шкіл в своїх громадах.

Під час заходу учасники розглянуть такі питання:

  • законодавча база створення, ліквідації та реорганізації ЗНЗ;
  • функціонування ініціативних груп;
  • планування та проведення кампаній на захист громадських інтересів;
  • інструменти дій під час громадських кампаній.

Після тренінгу учасникам буде запропоновано взяти участь у конкурсі малих грантів з впровадження на місцях громадських ініціатив із захисту та збереження освітніх послуг у власних громадах.

Умови участі в тренінгу: подання заявки від двох представників (від школи та місцевої громади); організатори забезпечують запрошених учасників харчуванням і проживанням під час заходу, роздатковими матеріалами та навчальною літературою, компенсують витрати на проїзд.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити реєстраційну анкету та надіслати її до 10 жовтня 2012 року на електронну адресу lawforschool@gmail.com або факсом на номер (0642) 491 374 чи поштою на адресу: СЦГІ, 30-й квартал, б.2 кв. 14, м. Луганськ, 91005.

За додатковою інформацією звертатися до менеджера проекту Вадиа Сабініна за телефонами (0642) 491 374, 099 043 40 24.

Тренінг є частиною проекту «Разом до збереження та розвитку освітніх послуг в малих громадах», який реалізує Східноукраїнський центр громадських ініціатив за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного Фонду «Відродження».

Контакти:
Оксана Дрєпіна, керівниця проекту
«Разом до збереження та розвитку освітніх послуг в малих громадах»
lawforschool@gmail.com
http://totalaction.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.