Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT підтримав школярів на "Шляху до успіху"

2012-09-24

EDUkIT вітає переможців за програмою Шлях до успіху

У п’ятницю, 21 вересня 2012 р., у київському Будинку вчителя відбулось урочисте нагородження лауреатів та переможців конкурсів за програмою "Шлях до успіху". Протягом 2011-2012 навчального року українські школярі 5-8 класів вирішували проблеми місцевої спільноти із використанням комп’ютерних технологій. А вже в столиці учні презентували результати своїх досить «дорослих» соціальних проектів. Організатори запросили EDUkIT привітати школярів.

Програма "Шлях до успіху" створена компанією Intel у співробітництві з освітніми урядовими організаціями різних країн та має на меті сформувати навички, необхідні для успішного життя у 21 столітті. Учні опанувують комп'ютерну грамотність, вчаться критичному мисленню і співпраці, розвивають відповідальне ставлення до природи.

Заповзятливі школярі разом із фасилітаторами ретельно спланували кожен етап, підрахували та зібрали необхідні кошти, мобілізували одноліток і дорослих і втілили EDUkIT вітає переможців за програмою Шлях до успіхусвої ідеї у життя. Для гостей діти підготували мультимедійні презентації, плакати та охоче розповідали про свої досягнення. Так, після проведення Всеукраїнського конкурсу «Наш проект для спільноти» в українських містах та селах з’явились чисті зони для відпочику, нові гральні майданчики, лавки для вболівальників біля шкільних стадіонів і багато іншого.

EDUkIT привітав переможців та лауреатів конкурсу і подарував учасникам безкоштовні сайти для висвітлення своїх проектів у мережі Інтернет.

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.