Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

«Будуємо школи без кордонів» на ТехКемп Київ

2012-09-12

TechCamp

Сьогодні, 12 вересня 2012, у київському культурно-освітньому центрі «Майстер Клас» відкрилася дводенна конференція ТехКемп Київ. Захід проходитиме під гаслом «Створюючи громадянина світу: будуємо школи без кордонів». Тут представники громадських організацій разом із ІТ-спеціалістами з України, Америки та Білорусі будуть протягом цих двох днів обговорювати нові шляхи вирішення звичних проблем із застосуванням сучасних онлайн-технологій.

Організатором заходу виступило Посольство США в Україні за сприяння американської ініціативи Держсекретаря США Гілларі Клінтон «Громадянське суспільство 2.0».

ТехКемп Київ – це нестандартна конференція. Учасники працюють в невеликих групах безпосередньо з міжнародними та місцевими експертами у форматі інтерактивних сесій. Мета такого спілкування – продемонструвати на практиці, як нові технології можуть допомогти у залученні учасників, зборі благодійних коштів, удосконаленні дистанційного навчання і багато іншого.

У перший день конференції команда проекту EDUkIT провела практичний тренінг для учасників заходу й продемонструвала можливості освітньої платформи. Тепер усі бажаючі матимуть змогу створити безкоштовні сайти для своїх закладів освіти й громадських організацій та зможуть випробувати усі переваги безмежного Інтернет-простору.

Із детальною програмою конференції можна ознайомитись на офіційному сайті ТехКемп Київ.

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.