Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Культурно-освітній проект для школярів "World Without Borders"

2012-08-15

World Without Borders

10 вересня в Харкові стартує соціальний культурно-освітній проект для школярів "World Without Borders", організатором якого є AIESEC у Харкові. Проект є формою альтернативної освіти, яка можлива завдяки залученню молодих людей з різних країн світу.

У проекті братиме участь 15 стажистів з різних країн. Вони будуть проводити тренінги на теми культурної толерантності, розвитку різних навичок та здібностей, персональних цінностей і кар'єрної орієнтації для школярів Харкова.

Освітній проект «Світ без кордонів» в 2008 році був визнаний кращим соціальним проектом AIESEC в світі, він також є брендом AIESEC в Україні та проводиться в 15-ти містах-представництвах організації.

Проект триватиме 6 тижнів, протягом яких стажисти з різних країн будуть проводити інтерактивні заняття англійською мовою для школярів. Заняття будуть проходити у вигляді тренінгів на конкретну тему і будуть включати теоретичну - вивчення теми, і практичну частини - брейнстормінг, дискусії, симуляції.

Головна мета - залучити нинішню молодь у міжкультурний діалог і показати можливі шляхи особистісного росту.

AIESEC - міжнародна організація, що об'єднує активну молодь з 110 країн світу. Члени організації - це студенти і випускники вузів, які кожен день розвиваються особистісно та професійно на шляху становлення в ролі лідерів, які хочуть і знають, як змінити світ на краще.

АIESEC надає молодим людям можливість розвиватися як лідер завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів:

  • Досвід лідерства
  • Програма міжнародних стажувань AIESEC
  • Глобальна освітня середа
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.