Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

EDUkIT навчив можливостям платформи співробітників районних відділів освіти Київської області

2012-06-15

 Семінар в м. Біла Церква

14 червня 2012 в м. Біла Церква керівники та тренери проекту EDUkIT на запрошення Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів провели презентації та майстер-класи, присвячені можливостям інформаційно-освітньої платформи EDUkIT.

Співробітники 36 районних управлінь та відділів освіти Київської області пройшли навчальний курс по роботі з сайтами. Отримані навички та знання в подальшому допоможуть їм професійно підтримувати реалізацію ініціативи щодо сайтізації всіх установ освіти столичного регіону.

Завдяки робочій зустрічі, що відбулась, підготовлені фахівці спільно з групою підтримки проекту EDUkIT забезпечать в районах до кінця серпня 2012 року кожну школу, дитячий садок та позашкільний заклад освіти безкоштовним інтернет-представництвом.

Також в рамках візиту адміністрація проекту EDUkIT взяла участь в семінарі-практикумі для методистів бібліотечних фондів районних і міських методичних кабінетів, де обговорювався веб-сайт шкільної бібліотеки як інструмент інтерактивного спілкування з користувачами.

Семінар відбувся в спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій м. Біла Церква. Створення сайтів для бібліотек - одна з пріоритетних задач, над якими працює команда проекту EDUkIT.

Висловлюємо подяку начальнику Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віктору Григоровичу Бутнік і ректору Київського обласного інституту післядипломної освіти Наталії Іванівні Клокар за підтримку і допомогу в організації тренінгу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.