Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Для кожного навчального закладу Київської області EDUkIT створить безкоштовний сайт

2012-06-12

EDUkIT презентували у Київській області

Керівники всеукраїнської інформаційно-освітньої платформи EDUkIT презентували можливості проекту в залі засідань Київської обласної державної адміністрації в рамках наради з губернатором області Анатолієм Йосиповичем Присяжнюком.

На зустрічі були присутні адміністрація Головного управління освіти і науки на чолі з начальником Віктором Григоровичем Бутніком та першим заступником Ларисою Іванівною Лахтадир, ректор Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів Наталія Іванівна Клокар, а також керівники 36 відділів освіти регіону.

До EDUkIT приєднуються понад 1000 установ освіти Київської області, включаючи відділи освіти, дитячі садки, школи та позашкільні навчальні заклади. В найближчий четвер, 14 червня в м. Біла Церква на базі Київського обласного інституту післядипломної освіти пройде серія навчальних майстер-класів для співробітників відділів освіти області, які будуть курирувати процес створення безкоштовних сайтів навчальних закладів у своїх районах.

Команда проекту EDUkIT висловлює подяку керівництву Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації за оперативну допомогу та всебічну підтримку ініціативи щодо реалізації задач інформатизації освіти столичного регіону.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.