Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Літній табір "Майстерня успіху" від Фонду братів Кличків

2012-05-21

Літній табір

Безкоштовна участь у літньому таборі «Майстерня успіху»

Ти юний та енергійний? У тебе безліч талантів, які ти прагнеш реалізувати? У тебе є заповітна мрія, яку ти бажаєш досягти? Хочеш зробити світ кращим?

Фонд братів Кличків допоможе тобі у цьому!

Літній табір «Майстерня успіху» дає можливість розкрити твої таланти та реалізувати твою мрію!

Бери участь у конкурсі! Розкажи про свій талант! Прямуй до «Майстерні успіху»!

Умови конкурсу на участь у «Майстерні успіху»

БО «Фонд братів Кличків» надалі – Організатор, оголошує всеукраїнський конкурс серед підлітків.

Володимир запрошує до "Майстерні успіху!"

Мета Конкурсу:
  • пошук та підтримка обдарованих дітей;
  • створення умов для їх подальшої творчості;
  • сприяння професійному самовизначенню підлітків;
  • активізація творчої діяльності школярів.
Учасники конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх навчальних закладів України віком 11-14 років (надалі "Учасники конкурсу").
Конкурс проводиться на території України і триває з 10 травня до 15 червня 2012 року.

Умови Конкурсу

Учасники конкурсу мають до 15 червня 2012 року заповнити он-лайн анкету на промо-сайті конкурсу. До анкети додати фото, відео, аудіо або текстові матеріали, що висвітлюють будь-який талант дитини. Також, до анкети можна додати копії документів, які посвідчують досягнення дитини: грамоти, рекомендаційні листи, інші нагороди.

Або,
Всі матеріали на конкурс (тексти, аудіо, фото або відео) разом із Заявкою можуть бути надіслані на адресу Організатора: «Фонд братів Кличків», п/с 140, Київ-01019.

Документи в електронному вигляді (файли) повинні називатися прізвищем та ім'ям Учасника конкурсу (якщо файлів декілька, додавати до прізвища та ім’я цифри у порядковій послідовності).

Заявка має включати наступну інформацію: прізвище та ім'я дитини, дата та рік народження, яким талантом володіє, адреса проживання, місто (село, селище, район) проживання, область, електронна адреса, ПІБ одного з батьків або опікуна Учасника конкурсу (повністю!), його номер телефону, коротку інформацію про талант та досягнення дитини.

Вимоги до файлів, які одаються до Анкети або Заявки

Текстові файли мають бути у форматі «DOC» або «DOCX». Фото – у форматі «JPEG» або «PDF» і не більше 5 Мбайт. Відео матеріали можуть бути у будь-якому форматі, але тривалістю не більше 5 хвилин.

Журі

Кожний талант буде оцінений незалежними експертами, які складають експертну раду конкурсу. Вся інформація про авторство буде видалена для того, щоб оцінка роботи була максимально неупередженою.

Критерії оцінки:
  • відповідність умовам конкурсу;
  • корисність таланту для суспільства;
  • якість виконання конкурсної роботи.

Перевага надаватиметься дітям з малозабезпечених, багатодітних або неповних сімей. Статус дитини має бути підтверджений відповідними документами.
Підведення підсумків конкурсу

25 червня 2012 р. на офіційному сайті Фонду братів Кличків www.klichkofund.org.ua будуть оголошені переможці конкурсу. 200 найталановитіших підлітків стануть учасниками програми літнього освітнього табору «Майстерня успіху». Програма буде реалізована на території літнього оздоровчого табору «Лідер», Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова 16, з 9 по 23 серпня 2012 року.

Програма табору спрямована на:
  • сприяння соціалізації підлітків;
  • формування у школярів активної життєвої позиції, оптимізму, віри у власні сили, готовності допомогти ближньому;
  • розвиток у підлітків творчості, вміння правильно презентувати свої думки.

Беручи участь в цьому Конкурсі, всі його Учасники (їх законні представники) надають згоду, що їхні імена, біографічні дані та фотографії можуть бути оголошені та використані Організатором конкурсу або третіми особами (за погодженням з Організатором) в друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, та таке використання є безоплатним та жодним чином не оплачується (таке використання можливе, в тому числі, в рекламних цілях). Крім цього, Учасники конкурсу та їх законні представники надають свою згоду на запрошення Організатора взяти участь у прес-конференціях, телевізійних програмах, організованих Організатором та пов’язаних з Конкурсом.
Факт участі в Конкурсі означає ознайомлення та повну згоду всіх Учасників (їх законних представників) з Правилами проведення Конкурсу.

Контакти:

Тетяна Дмитрієва, координатор проекту
БО «Фонд братів Кличків»
Тел. (044) 492-8004
Факс (044) 492-9995
Е-пошта: fund@klitschko.com

Сторінка заходу

За матеріалами: http://mozhlyvosti.in.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 695

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.