Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Одинадцятий Московський педагогічний марафон навчальних предметів

2012-04-04

Логотип Марафону

20 березня - 13 квітня 2012 р. в Москві проходить одинадцятий Московський педагогічний марафон навчальних предметів (засновники: Департамент освіти Москви, Видавничий дім «Перше вересня»).

Одинадцятий раз відкрився Педагогічний марафон навчальних предметів, що став уже необхідною частиною московського освітнього пейзажу.

Учасники-старожили пізнають один одного, обмінюються враженнями, дізнаються багато нового, радять новачкам, до якого ведучого піти, де записатися на курси, які книжки краще купити.

31 березня 2012 р. проходив "День вчителя фізики". Програма цього дня балансувала між темами обов'язковими і виступами «для душі». Майже дві третини всіх лекцій, семінарів, майстер-класів в тій чи іншій мірі стосувалися теми ЄДІ і ДПА. Широко обговорювалися й дидактичні матеріали, і особливості підготовки до єдиного іспиту, й інтернет-ресурси, що допомагають вчителю в цій нелегкій справі. Але знайшлося місце і яскравого духу творчості та відкриттів, духу наукового дослідження і сміливого пізнання законів природи, всього, що завжди відрізняло фізиків.

Цей день був особливий, бо зібрав він викладачів з фізики. Крім того, в кінці дня учасників чекав приємний сюрприз: кожному учаснику Марафону був подарований персональний сайт від EDUkIT.

Вітаємо нових учасників проекту - вчителів Російської Федерації!

Ласкаво просимо в EDUkIT!

Соловейчик А.С. та Пащенко М.В.Соловейчік Артем Симонович - головний редактор, видавничий дім «Перше вересня»,
Пащенко Марина Валеріївна - адміністративний керівник проекту EDUkIT

Учасники 11 Московского педагогічного марафонуУчасники 11 Московського педагогічного марафону

Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.