Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

VII Літня школа “Досягнення та застосування сучасних інформатики, математики та фізики” (AACIMP) 3-16.08.2012

2012-03-26

Літня школа

3-16 серпня 2012 року, Україна, Київ, НТУУ «КПІ»

Організатори:

- Наукове товариство студентів та аспірантів НТУУ «КПІ»
- Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Учасники: освічена соціально-активна молодь, яка прагне до саморозвитку, цікавиться станом науки та планує у майбутньому реалізовуватися в області науково-дослідної роботи.

Навчальна програма AACIMP-2012 передбачає лекції, семінари, практичні заняття, дискусії у рамках чотирьох напрямків («стрімів»):

  • Сучасне дослідження операцій (фінансова математика, аналіз даних, моделювання та ін.);
  • Розробка програмного забезпечення для мобільних пристроїв (командна розробка кросплатформових програм, що можуть працювати, як на Android так і на iOS орієнтованих мобільних приладах);
  • Нейронауки (біологічно достовірне моделювання нейронів та нейронних мереж, елементи теорії багатонейронних систем, моделі синаптичної передачі, моделі нейронних популяцій та зорової кори та ін.);
  • Енергетика майбутнього (ядерна енергетика, сонячна енергетика, вітряна енергетика, біоенергетика, воднева енергетика, вплив різних технологій та видів палива на навколишнє середовище, економічні характеристики різних видів енергії).

Для викладання у Літній школі запрошені вчені з відомих університетів Бельгії, Італії, Німеччини, Польщі, Росії, США, Туреччини, Угорщини, України, Франції, Швеції, а також провідні спеціалісти крупних світових компаній. Такий викладацький склад дозволяє учасникам не тільки поглибити власні наукові знання, але й ознайомитися з традиціями різних наукових шкіл, долучитися до дискусії з вирішення найважливіших питань сучасної науки та технологій.

Крім освітньої, на учасників Літньої школи очікує насичена культурна програма: дебати, ігри, спортивні заходи, кінопокази,екскурсії найкрасивішими та найбільш таємничими вуличками Києва.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті AACIMP-2012. Рішення щодо Вашої участі в Літній школі приймає Програмний комітет протягом місяця з дня реєстрації.

  • Ранній строк реєстрації ― до 1 травня.
  • Пізній строк реєстрації ― до 1 червня.

Усі деталі реєстрації, правила участі та оплати, інформацію про курси Ви можете знайти на сайті Літньої школи AACIMP-2012.

Контакти:
03056, Україна, Київ, пр-т Перемоги, 37,
Наукове товариство студентів та аспірантів НТУУ «КПІ» (НТСА КПІ),
корпус №1, ауд.299(15)
Тел/факс: +38 (044) 454 92 43
E-mail: summerschool@ssa.org.ua

За матеріалами сайту: www.unistudy.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.