Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

П'ятий міжнародний правозахисний кінофестиваль в Харкові

2012-02-28

Фестиваль Docudays Ua

Кінофестиваль «Ступени» заснований в 2007 році. Проходить за підтримки представництва ООН в Україні, програми «Волонтери ООН» в Україні, Міністерства культури і туризму України, Національної спілки кінематографістів України, WSPA (Всесвітнього товариства захисту тварин).

В програмі: безкоштовні покази художніх, документальних, короткометражних та анімаційних фільмів, присвячених темі прав людини, захисту тварин і природи, а також фільмів на філософську та соціальну тематику.

Для участі у фестивалі надійшло понад 500 фільмів з 70 країн світу. Комісія відібрала 250 картин з 55 країн. Найбільша кількість робіт прийшло з Ірану, Іспанії, Росії, США, Франції та Україні.

Покази фільмів проходитимуть у кінотеатрі «Боммеръ» (початок сеансів о 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 і 20:00). Нагородження переможців в 20 номінаціях відбудеться 11 березня в кінотеатрі ім. О. Довженко.

Волонтери ООН з 20 країн світу перевели фестивальні фільми на російську мову, і тепер заплановані до показів картини містять субтитри.

Кінофестиваль пройде 8-12 березня.

Вхід безкоштовний.

Контакти:
Кінотеатр «Боммеръ» (вул. Полтавський шлях, 6)

За матеріалами сайту mozhlyvosti.in.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.