Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

10 жовтня відбудеться безкоштовний вебінар, присвячений роботі з «важкими» школярами

2011-10-04

Кравцова

У понеділок 10.10.2011 р. з 16:30 по 18:00 за українським часом (GMT +2) на головній сторінці сайту освітнього проекту «EDUkIT» проходитиме безкоштовний вебінар «Або він, або я!» Розмова з вчителями про «важких» учнів».


Онлайн-семінар проводиться командою «EDUkIT» для адміністраторів освіти та педагогів, зацікавлених у вивченні психології та отриманні практичних рекомендацій по роботі зі «складними» дітьми.


У вебінарі братиме участь Ганна Кравцова, дитячий психолог, керівник дитячої секції Харківського Товариства Психоаналізу та Психотерапії, віце-президент БФ «Інститут раннього втручання» для дітей з порушеннями розвитку. Ганна Михайлівна допомагає вирішувати найрізноманітніші проблеми, пов'язані з вихованням дітей. Її книги, які можна знайти на полицях книжкових магазинів по всьому СНД, засновані на глибокому знанні дитячої психології та реальних прикладах із практики.


Навіщо вчителям думати про ранній розвиток маленьких дітей, якщо діти вже зросли та прийшли до школи? Що означає «погана» поведінка та «нездатність» навчатися? Що може зробити вчитель для того, щоб допомогти дитині впоратися з кризами розвитку? Хто допоможе вчителю допомагати дитині? Це зовсім не повний перелік тем та питань, які будуть обговорюватися. Більш докладний опис ви знайдете на сторінці з вебінарами.


Попередньо познайомитися з Ганною Кравцовою та професією дитячого психолога можна у відео-пості «Психолог щасливий, коли він більше не потрібен ...» на блозі нашого нового проекту «Study Planner».


Онлайн-семінар буде проводитись російською мовою, реєстрація для участі не потрібна. У програмі вебінару буде відведено час на питання та спілкування з А.М. Кравцовою. Вебінар буде також доступний в запису на сайті www.edu.kh.ua.


До зустрічі на вебінарі!


Наші контакти:

Тел.: +38 057 78 01 911
E-mail: support@edu.kh.ua
Skype: edukit.ukraine

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.