Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Зоряний Міст 2011 в Харкові

2011-09-05

Зоряний міст

З 15 по 18 вересня в Харкові пройде XIII Міжнародний фестиваль фантастики «Зоряний Міст 2011».

Цього року у фестивалі мають намір взяти участь понад шістдесят письменників, що регулярно публікуються, у тому числі такі відомі автори, як Марина і Сергій Дяченко, Вадим Панов, Ольга Громико, Олег Дівов, Василь Головачов, Генрі Лайон Олді (Дмитро Громов і Олег Ладиженський), Андрій Валентинов, Володимир Васильєв, Володимир Свержин, Олексій Бессонов, Олександр Зорич, В'ячеслав Шалигін, Роман Глушков, Дмитро Казаков, Михайло Бабкін, Андрій Чернецов, Оксана Панкеєва, Юрій Бурнос, Кирило Бенедиктов, Андрій Дашков, Симона Вілар, Людмила Астахова та Яна Горшкова.

У програмі фестивалю - презентація нових книг колекційної серії «Зоряний Міст», вручення літературних премій, доповіді про сучасний стан фантастичної літератури, секції, диспути, семінар молодих авторів, поетичні зустрічі, концерти, художні виставки і багато іншого.

Вперше відбувшись в 1999 році, фестиваль незабаром став подією міжнародним, він активно висвітлюється засобами масової інформації України та Росії. Відмінною рисою фестивалю є участь в його роботі не лише письменників, видавців і любителів фантастики, але й відомих учених і діячів культури.

У наступні роки «Зоряний Міст» збирав все більше учасників. Крім гостей з усіх країн СНД, його відвідували гості із США, Німеччини, Італії, Франції, Великобританії, Ізраїлю, Польщі, Грузії, Литви, Латвії, Естонії, Молдови.

Фестиваль проводиться на базі Харківського національного університету ім. В.Каразіна (ХНУ, пл. Свободи, 7; п'ятниця 16-го вересня) та Харківського економіко-правового університету (ХЕПУ, пр. Гагаріна, 187; четвер, 15-го вересня, і субота, 17-го вересня).

На більшість заходів фестивалю вхід вільний.

Програма Харківського Міжнародного фестивалю фантастики «Зоряний Міст-2011».

За матеріалами: vecherniy.kharkov.ua та star-bridge.org

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.