Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Інформатизація освіти – пріоритетний напрям розвитку системи освіти м.Харкова

2011-08-29

Команда EDUkIT біля школи №5

29 серпня 2011 року в актовій залі Харківської загальноосвітньої школи №5 (що знаходиться за адресою вул. Іванова, 19/2) відбулося секційне засідання на тему «Інформатизація освіти – пріоритетний напрям розвитку системи освіти м.Харкова».

Мета проведення секційного засідання:

- висвітлення стану інформатизації системи освіти м. Харкова;
- ознайомлення учасників секційного засідання з апрямами реалізації Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2015 роки у напрямі інформатизації освіти;
- визначення перспектив розвитку інформатизації системи освіти з урахуванням сучасних тенденцій у галузі вітчизняної освіти.

Протягом засідання були обговорені досягнення та вектори розвитку інформатизації системи освіти Харкова і області, був презентований досвід реалізації Комплексної програми розвитку освіти Харкова на 2011-2015 роки, а також були визначені перспективні напрямки діяльності закладів та установ освіти з питань інформатизації на наступний рік.

Під час презентаційного блоку засідання відбулась презентація на тему «Міжнародна інформаційно-освітня платформа «EDUkIT» для розробки Інтернет-сайтів шкіл та інших навчальних закладів».

Під час презентації слухачі були дуже зацікавлені, а після завершення засідання ставили питання представникам команди EDUkIT.

Презентацію можна переглянути або завантажити.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.