Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Вебінар «Дивись та навчайся разом з Академією Хана!»

2011-05-25

Фото Салмана Хана

25 травня 2011 в ефір вийшов другий випуск EDUkIT TV, унікальний майданчик для отримання нових знань, професійного спілкування та обміну досвідом у галузі освітніх технологій. Онлайн-семінар був присвячений віртуальної Академії Хана, що надає навчання дистанційним чином по всьому світу на безкоштовній основі.

Академія Хана - це новаторський підхід у галузі створення і доставки освітнього контенту, який затребуваний людьми різного віку, рівня підготовки та географії проживання. З 2006 року безкоштовні навчальні відеоролики Академії були переглянуті більше 45 мільйонів разів, а всього в програмі підготовки понад 2000 - від основ арифметики до університетського курсу вищої математики.

У вебінарі участь взяв Білал Мушарраф (США), координатор переказів відео-матеріалів Академії з англійської на інші мови світу.

Більшу частину часу спілкування з аудиторією EDUkIT TV Білал приділив відповідям на запитання, котрі надходили з різних куточків України та з-за кордону від адміністраторів освіти, педагогів, розробників освітніх проектів, школярів, студентів та всіх зацікавлених.

Познайомитися ближче з Академією та її навчальними роботами можна на офіційному сайті www.khanacademy.org та в розділі «Додаткові можливості» сайту проекту EDUkIT. Також можна переглянути навчальні ролики з алгебри, геометрії і тригонометрії російською та українською мовами.

Враження та пропозиції (в тому разі, за темами майбутніх випусків EDUkIT TV) ви можете направляти організаторам вебінару на електронну пошту support@edu.kh.ua або телефоном (057) 78-01-911.

До зустрічі в найближчому майбутньому!

Кiлькiсть переглядiв: 416

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.