Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Всеукраїнський конкурс проектів для вчителів суспільно-гуманітарного профілю

2011-05-25

вчитель

Національний центр "Мала академія наук України" запрошує педагогів взяти участь Всеукраїнському конкурсі науково-методичних розробок з дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти суспільно-гуманітарного профілю.

До участі в Конкурсі запрошуються як окремі педагогічні та науково-педагогічні працівники, так і авторські творчі колективи загальноосвітніх, позашкільних і вищих навчальних закладів, наукових установ.

Конкурс проводиться з метою поліпшення науково-методичного забезпечення роботи з обдарованими дітьми та молоддю, вдосконалення організації дослідницької діяльності учнів у наукових відділеннях філософії та суспільствознавства, філології та мистецтвознавства.

Основними завданнями конкурсу є підвищення професійної майстерності педагогів у роботі з обдарованими дітьми та молоддю, їх стимулювання, поширення кращого педагогічного досвіду, орієнтування молоді на дослідницьку діяльність та професійне самовизначення.

Для участі у конкурсі приймаються навчальні програми секцій, гуртків; програми елективних курсів; методичні посібники з організації науково-дослідницької та пошукової діяльності, в тому числі самостійної; матеріали для проведення дослідницьких робіт; проекти для учнів із дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти.

Роботи мають бути викладені українською мовою з вказанням інформації про авторів, назви роботи, населеного пункту, року виконання роботи, а також управління освіти та назви навчального закладу.

У змісті програм мають бути враховані вимоги Державного стандарту базової й повної загальної середньої освіти. Матеріали подаються в друкованому та електронному вигляді.

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами. Кращі матеріали конкурсу будуть рекомендовані до друку у фахових періодичних виданнях.

Для участі в конкурсі необхідно до 10 жовтня 2011 року надіслати заявку та рукописи науково-методичних розробок на адресу Малої академії наук України. Підведення підсумків конкурсу відбудеться до 15 грудня 2011 року.

Більш детальніша інформація щодо проведення конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 420

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.