Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

25 травня відбудеться безкоштовний вебінар за участю Білала Мушаррафа (США), присвячений Академії Хана

2011-05-18

Фото Салмана Хана

25.05.2011 р., в середу, з 16:30 по 17:30 за українським часом (GMT +2), на головній сторінці сайту проекту EDUkIT (www.edu.kh.ua) буде проходити безкоштовний вебінар «Дивись і навчайся разом з Академією Хана (The Khan Academy)!».

Онлайн-семінар організований командою соціального освітнього Інтернет-проекту «EDUkIT» для адміністраторів освіти, педагогів, розробників освітніх проектів, школярів, абітурієнтів, студентів і всіх тих, хто хотів би познайомитися з віртуальною Академією, що надає навчання дистанційним чином по всьому світу на безкоштовній основі.

У вебінарі буде приймати участь Білал Мушарраф (США), координатор переказів відео-матеріалів Академії з англійської на інші мови світу.

Академія Хана - це новаторський підхід у галузі створення і доставки освітнього контенту, який затребуваний людьми різного віку, рівня підготовки та географії проживання. З 2006 року безкоштовні навчальні відеоролики Академії були переглянуті більше 45 мільйонів разів, а всього в програмі підготовки зараз їх понад 2000 - від основ арифметики до університетського курсу вищої математики.

Команда проекту EDUkIT зацікавилася матеріалами, які пропонує Салман Хан, засновник і автор освітньої концепції Академії. EDUkIT - піонер перекладацького департаменту Академії: члени нашої команди на волонтерських засадах переводять відео на п'ять мов (українська, російська, китайська, французька і німецька).

Попередньо познайомитися з Академією і її навчальними напрацюваннями можна на офіційному сайті www.khanacademy.org і в розділі «Додаткові можливості» сайту проекту EDUkIT. Також можна переглянути навчальні ролики за темами алгебри, геометрії і тригонометрії російською та українською мовами.

Вебінар буде проводитись російською мовою, реєстрація для участі не потрібна. Після закінчення онлайн-семінару його запис буде розміщено на сайті.

До зустрічі на вебінарі!

Наші контакти:
Тел.: (057) 751-86-15
E-mail: support@edu.kh.ua
Skype: edukit.ukraine

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.