Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

V Кубок Харкова з пошуку в мережі Інтернет вшановує переможців!

2011-04-05

участники и организаторы мероприятия

5 квітня 2011 на базі Науково-методичного педагогічного центру відбулася урочиста церемонія нагородження переможців V Кубка Харкова з пошуку в мережі Інтернет.

Цей конкурс вже не перший рік проводиться серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова. Захід традиційно проходив у два етапи, передбачало заочний теоретичний і практичний очний тури.

Організаторами Кубка виступили Департамент освіти Харківської міської ради та Харківський навчальний центр інформаційних технологій «Кіт». Співорганізатор та спонсор заходу - проект «EDUkIT».

«EDUkIT» надав для проведення заочного туру систему автоматизованого тестування «EasyTest», а також подарунки призерам Кубка в особистій та командній першості.

На нагородженні було оголошено про підготовку до нового VI Кубку Харкова з пошуку в мережі Інтернет, який пройде в березні 2012 року.

Фото з заходу:

преставники та учасники з різних шкілпредставники компанії та впровадники заходуОлександр Єлькін проголошує промову до аудіторіідарунки команді фото організаторів та преставників шкільної команди

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.