Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Інтернет в кожну сільську школу, нетбук кожному школяреві України

2011-03-30

Pupils with netbooks

Днями між Україною і В'єтнамом було укладено кілька двосторонніх договорів. За умовами одного з них, в'єтнамська телекомунікаційна компанія «В’єттел» інвестує в Україну близько 600 млн доларів для прокладки високошвидкісної мережі доступу в інтернет.

Даний проект передбачає повну комп'ютеризацію сільських шкіл, а також забезпечення всіх школярів Україні нетбуками, повідомив журналістам у Ханої в суботу, 26 березня, голова Державного агентства з інвестицій та управління інвестиційними проектами Владислав Каськів. Проект розрахований на п'ять років і буде здійснюватися в рамках українського національного проекту «Відкритий світ».

У багатьох країнах Європи і США процес повної комп'ютеризації освітніх установ уже завершено. З цього моменту навчальні заклади активно працюють над створенням гідного представництва в мережі інтернет, усвідомлюючи, що знайомство з їх навчальним закладом батьки учнів і самі учні, дуже ймовірно, почнуть саме з сайту.

У свою чергу, ми представляємо проект зі створення безкоштовних сайтів для освітніх установ «EDUkIT». На базі «EDUkIT» створено вже 640 інтернет-сайтів для навчальних закладів з 16 областей України. З радістю повідомляємо, що у разі, якщо у Вашого освітнього закладу ще немає інтернет-представництва, Ви можете створити його вже сьогодні, причому абсолютно безкоштовно!

Ми дуже сподіваємося, що в рамках українського проекту сільські школи, які отримали доступ в інтернет, скористуються нашими напрацюваннями і відразу ж почнуть старт зі своїм сайтом.

Наші контакти:
Тел. (057) 751-86-15
Email support@edu.kh.ua
Skype edukit.ukraine

При підготовці статті були використані матеріали сайту http://news.online.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.