Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Участь проекту EDUkIT у ІІІ Міжнародній конференції Українського форуму благодійників

2011-02-22

Емблема конференції Українського форуму благодійників

Проект «EDUkIT» був представлений на ІІІ Міжнародній конференції Українського форуму благодійників «Волонтерство - шлях до благодійності для кожного», яка проходила 18 лютого 2011 року в місті Київ.

Серед учасників заходу були експерти із Західної та Східної Європи, США, Росії, а також понад 150 представників провідних українських приватних й корпоративних фондів, громадських та благодійних організацій, компаній, які беруть участь у розвитку сектору добродійності в Україні.

Партнери конференції: фонд «Східна Європа», Міжнародний фонд «Відродження», Фонд Братів Кличків, Програма Волонтерства ООН, Корпус Миру та інші.

В рамках конференції представниками команди проекту «EDUkIT» були налагоджені нові контакти серед всеукраїнських і регіональних громадських організацій, фондів, освітніх установ.

«Під час проведеня конференції нас надихнула активна позиція учасників, ми відчули їхню підтримку і взаєморозуміння у питаннях соціальних проектів. Це безперечно дасть новий поштовх розвитку наших ідей», - каже керівник проекту Марина Пащенко.

«Сподіваюсь, що не тільки освітні установи, а і недержавні організації підтримають нашу справу, - додає менеджер проекту Олена Розсказова. – І до нас приєднаються нові і нові волонтери. Бо проект під час проведення конференції EDUkIT викликав неабиякий інтерес і зацікавленість з боку учасників».

Фото з конференції:

Виступ директора Українського форуму благодійників Анни Гулевської-ЧернишВиступ директора Українського форуму благодійників Анни Гулевської-ЧернишВиступ Олів'є Адама, координатора системи Організації Об'єднаних наційВиступ Олів'є Адама, координатора системи Організації Об'єднаних наційВиступ Віктора Ляха, виконавчого директора Фонду Східна Європа, голови правління Українського форуму благодійниківВиступ Віктора Ляха, виконавчого директора Фонду Східна Європа, голови правління Українського форуму благодійниківВолонтерство - шлях до благодійності кожногоВолонтерство - шлях до благодійності кожногоПредставники проекту EDUkIT Марина Пащенко та Олена Рассказова на виставці волонтерських проектівПредставники проекту EDUkIT Марина Пащенко та Олена Рассказова на виставці волонтерських проектівОлена Рассказова презентує проект EDUkIT учасникам конференціїОлена Рассказова презентує проект EDUkIT учасникам конференціїМарина Пащенко - учасниця круглого столу «Міжнародне волонтерство: сучасний досвід і можливості для українців та іноземців»Марина Пащенко - учасниця круглого столу «Міжнародне волонтерство: сучасний досвід і можливості для українців та іноземців»

Кiлькiсть переглядiв: 417

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.