Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Всеукраїнський семінар із обміну досвідом

2011-02-08

Всеукраїнський семінар із обміну досвідом для вчителів

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує до участі у 2-денному всеукраїнському семінарі з обміну досвідом впровадження польського досвіду діяльності сільських шкіл - центрів активності громад.

Орієнтовне місце і дати проведення семінару – місто Луганськ, 26-27 березня 2011 року.


Семінар надасть учасникам можливість проаналізувати діючі в Україні альтернативні форми закладів середньої та дошкільної освіти, успіхи і проблеми пристосування польського досвіду діяльності громадсько-активних шкіл до українських реалій.

Учасники семінару розвинуть професійні кваліфікації у сфері побудови партнерства закладу освіти з громадою, матимуть можливість обмінятися досвідом із колегами, українськими та польськими експертами.

Даний проект спрямований на українських педагогів та працівників НУО, що мають власні напрацювання з впровадження польського досвіду діяльності громадсько-активних шкіл по збереження освітніх послуг в сільській місцевості.

Мета проекту: узагальнити та поширити серед громадсько-активних педагогів різних регіонів України успішно апробовані практики застосування польського досвіду діяльності шкіл - центрів активності сільських громад.

Умови участі у семінарі: організатори забезпечують запрошених учасників харчуванням та проживанням під час семінару, роздатковими навчальними матеріалами, компенсують витрати на проїзд. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Анкети та додаткова інформація для участі на сайті: http://www.totalaction.org.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 399

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.