Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Визначено терміни і порядок закінчення навчального року в українських школах

2011-01-18

Школярі

Міністерство освіти і науки визначило порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2010-2011 навчальному році.

Навчальні заняття в 1-10 класах в цьому році закінчаться 26 травня, а в 11 класах - 18 травня.

Свято "Останнього дзвоника" в українських школах буде проведено 27 травня.

Згідно з документом, державна підсумкова атестація буде проводитися:

  • для учнів 4-х класів з 16 по 20 травня з української мови та читання (мова навчання), математики;
  • для дев'ятикласників з 31 травня по 18 червня, буде проводитися з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмету на вибір навчального закладу (атестація з української мови буде проводитися 31 травня в формі диктанту);
  • для випускників 11-х класів у письмовій формі з трьох предметів:
    • 20 травня - українська мова (обов'язково);
    • 23 травня - історія України або математика (обов'язково для учнів, які навчалися в класах універсального профілю) чи профільний предмет (для учнів, які навчалися в класах з профільним навчанням);
    • 26 травня - предмет за вибором.

Результати державної підсумкової атестації учнів одинадцятих класів будуть враховуватися при визначенні середнього балу атестату.

Документи про середню освіту (атестати) будуть вручатися випускникам 28-31 травня 2011 р. на урочистих зборах, які зазвичай проходять у формі випускних вечорів. Конкретна дата проведення випускних вечорів у кожному окремому регіоні буде визначена місцевими органами управління освітою.

Випускники загальноосвітніх шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, після отримання атестата повинні будуть пройти процедуру ЗНО, як одного з необхідних умов вступу до вузу.

За матеріалами: http://osvita.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.