Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

24 грудня на площі Свободи в Харкові відкрилася Головна ялинка

2010-12-28

Головна ялинка Харкова

Площа Свободи в цьому році перетворилась на казковий кремль з частоколом, сторожовими вежами і невеликою слобідкою.

Відкрився новорічний ярмарок "Дванадцять місяців", де в дюжині мальовничих будиночків - за кількістю місяців у році - торгують всілякою новорічною атрибутикою. А з гірок в дерев'яних теремах жваво з'їжджає дітвора.

На площі встановлено чотири матрьошки висотою 8 метрів. Молоді художники з Донецька, Харкова та Феодосії прикрасили їх спеціальними стійкими фарбами в етнічному стилі з логотипом "Євро-2012". Зима, осінь, весна і літо - у кожної велетки свій орнамент.

А ось появи горгулій і вогнедишних драконів вже точно ніхто не чекав. Ці чудовиська з новорічними святами зазвичай не в'яжуться. Будівля Будинку Рад на п'ять хвилин перетворилася на величезне поле для тривимірного шоу.

Переглянути проекційне шоу.

Зараз на площі Свободи працюють луна-парк, будиночок Діда Мороза, хатинка Баби Яги, Чортовий млин, козачий стан, де будуть проходити козацькі розваги, ярмарок "Дванадцять місяців" і встановлений величезний самовар об'ємом 300 літрів. На відкритому вогні в ньому вариться чай, і всі бажаючі зможуть пригоститися гарячим чаєм.

За матеріалами: http://www.objectiv.tv/
Фото с сайта: http://www.city.kharkov.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 493

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.