Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Харківські школярі виграли Всеукраїнський фізичний турнір

2010-12-14

Харківські школярі виграли Всеукраїнський фізичний турнір

Команда Харкова посіла I місце і виграла перехідний кубок турніру на XIX Всеукраїнському турнірі юних фізиків.

Турнір проходив в Ужгороді. У ньому брали участь 15 команд. Харків та Харківську область представляли чотири команди.

Суперниками наших команд були учні Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Рішельєвського ліцею (м. Одеса), Волинської, Донецької, Житомирської, Одеської, Дніпропетровської та Закарпатської областей.

Команда учнів Харківського фізико-математичного ліцею № 27 з першого дня захопила лідерство і не поступалася у своїх позиціях до кінця турніру. Це єдина команда, яка впевнено перемогла у п'яти відбіркових боях. У фіналі в рівній боротьбі команда Харкова на 1 бал випередила команду з Одеси і на 9 балів - команду Київського національного університету.

На турнірі відзначені індивідуальні досягнення учасників. Команда Харкова має високі результати: в особистому заліку Ян Липовецький став абсолютним переможцем, лауреатом Премії імені професора В. Сердюка та отримав спеціальну нагороду журі «За кращу доповідь»; Платон Дмитрієв нагороджений Дипломом II ступеня. У рейтинговій олімпіаді, проведеної під час турніру, Дмитро Матвіївська завоював I місце, а Роман Видра - II місце і спеціальну нагороду «За кращу доповідь поза конкурсом».

Кiлькiсть переглядiв: 507

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.