Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Навчально-методичний семінар з питань дистанційної освіти

2010-11-30

Виступ представника Харківського міського відділу освіти

30 листопада 2010 року в Харківському філіалі СУФ МСУ відбулося закриття навчально-методичного семінару з питань роботи з модулем тестування «Easy Test».

У рамках реалізації програми «Інформаційні та комунікаційні технології в освіті м. Харкова на 2009-2011 роки» проведено навчально-методичний семінар з питань дистанційної освіти (модуль «Easy Test» інформаційно-освітньої платформи «Edukit»).

Усі участиники апробації (майже 70 вчителів-предметників) отримали сертифікати, які засвідчують, що протягом 3-х тижнів на базі Східноукраїнської філії Міжнародного Соломонового університету відбувалися очні заняття семінару.

На сьогодні всі загальноосвітні навчальні заклади м. Харкова мають власні інтернет-сайти, із них понад 90% створені за допомогою системи «Edukit». Долучаються до даного проекту і приватні заклади освіти міста, а також позашкільні та дошкільні навчальні заклади.

Організаторами семінару були Східноукраїнська філія Міжнародного Соломонового університету, Департамент освіти Харківської міської ради , а також ТОВ «Стелла Сістемз».

Виносимо подяку всім учителям-учасникам апробації!

Фото з семінару:


Виступ представника Харківського міського департаменту освітиПроголошення представников організаційЗал для глядачів семінаруСертифікат для вчителів, котрі пройшли курс навчанняДерево відгуків вчителів

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.