Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Міністерство освіти і науки України оголосило графік тестів на 2011 рік

2010-10-19

Зовнішнє тестування 2011

У 2011 році тестування школярів пройде з 2 червня по 10 липня, повідомив міністр освіти України Дмитро Табачник.

"Тестування пройде, і ми це погодили, з 2-го червня до 10-го липня, включаючи видачу проведення тестування та видачу сертифікатів. Апеляції розглядатимуться до 22-го липня", - наголосив міністр.
Він зазначив, що цього року з апеляцією ЗНО звернулось 6 тисяч абітурієнтів. Також, за словами Д.Табачника, абітурієнти матимуть право подавати сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти, виданий у 2008-2011 роках.

"Люди, які закінчували середні навчальні заклади до введення системи загального тестування, минулого року одержали право вступати за вступними іспитами на вечірню та заочну форми навчання. У цьому році ми дозволяємо цим людям вступати за результатами вступних випробувань на будь-яку форму навчання, у тому числі й на денну", - резюмував він.

Цього року на тести відводилося на два тижні менше (з 2 по 23 червня), і щільний графік викликав нарікання учнів, мовляв, не було часу підготуватися до тестів і передихнути між ними. Додався один новий предмет, по якому можна здавати тестування, - російська мова (за бажанням).

Як і цього року, загальнообов'язковим тестом для всіх школярів залишається українська мова і література, а другий обов'язковий предмет - історія України або математика (на вибір).

За матеріалами: http://www.osvita.org.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.