Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Кращі учні Харкова відправляться в ознайомчу поїздку по Європі

2010-08-25

Кращі учні Харкова

Грошова премія в сумі 10 тис. євро, яка є частиною призу Європи, буде використана для організації міжнародної навчально-пізнавальної молодіжної поїздки соціального характеру «Європейське колесо». Про це повідомив журналістам секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес.

У поїздку відправляться 12 кращих учнів міста, серед яких чотири переможця міжнародних олімпіад з математики та біології, два лауреати міжнародних та всеукраїнських творчих конкурсів, два призера спортивних змагань вищого рівня, лідери учнівського самоврядування міста та представники Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

«Це обдарована молодь, майбутнє нашого міста і країни. Школярі відвідають європейські міста-партнери Харкова і міста, з якими Харків планує почати співпрацю, вони отримають можливість ознайомитися з молодіжним рухом у Європі, обмінятися досвідом з організації роботи молодіжних громадських організацій та побудови демократичних інститутів на європейському прикладі, - розповів про мету поїздки секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес. - Гроші будуть використані виключно для організації поїздки».

За матеріалами: http://www.city.kharkov.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.