Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Веб-сайт для абітурієнтів

2010-07-27

Веб-сайт

У рамках системи «Конкурс» для зручності абітурієнтів, працює веб-сайт www.vstup.info, де всі, кто подали документи в той чи інший вуз можуть подивитися свій рейтинг. Про це на прес-конференції повідомив учасник громадського спостереження за вступною кампанією Роман Малярук.

За його словами, в цілому всі харківські вузи систематично оновлюють інформацію на сайті про кількість пільгових і бюджетних місць плюс щоденний рейтинг. Не відсилають дані на сайт університети ім. Каразіна, радіоелектроніки та юридична академія ім. Я. Мудрого.

«Кожен вуз, згідно з листом міністерства, зобов'язаний вносити туди інформацію хоча б раз на день. Зараз уже є безкоштовні програми, які встановлюються на комп'ютери приймальних комісій і коли співробітник вносить дані - вони автоматично онлайн передаються в цю систему», - зазначив Малярук, додавши, що бували випадки, коли одного і того ж абітурієнта вносили двічі.

"Зараз система більш модернізована і вдосконалена. При внесенні туди прізвища, імені, по батькові та номеру сертифіката бали автоматично «підтягуються», відповідно не потрібно спеціально їх перевіряти по інших сайтах", - додав спостерігач.

Відзначимо, що інформаційна система працює вже третій рік. До вступної кампанії-2011 її планують зробити більш досконалою.

За матеріалами: http://news.kh.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.