Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання

2010-06-30

ЗНО 2010

Ті учні, хто з поважних причин не зміг взяти участь в основній сесії ЗНО, з 29 червня зможуть перевірити знання в додатковому тестуванні. Також будуть розглядатися апеляції 138 абітурієнтів, незадоволених своїми результатами.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти опубліковані результати тестів з математики, іноземних мов, і результати з історії України. Кількість балів з хімії та фізики будуть оприлюднені 30 червня та 1 липня відповідно.

Варто підкреслити, що з англійської мови, завдання по якій абітурієнти вважали надто складними і не відповідними шкільній програмі, кількість «двієчників» та «відмінників» майже така ж сама, як і з інших предметів. З 173 552 здававших 41 людина отримала 200 балів, 6220 абітурієнтів здали іноземну мову погано, отримавши до 123,5 балів. З математики кращий результат отримав 261 чоловік, найгірший - 7 616.

Згідно з даними центру оцінювання якості освіти, два абітурієнти (киянин і львів'янин) набрали максимум відразу з трьох предметів. Ще 24 людини - з двох предметів.

За матеріалами: http://www.objectiv.tv/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.