Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Зовнішнє тестування в Харкові: дізнайся заздалегідь, куди йти

2010-05-20

Зовнішнє тестування 2010

На сайті регіонального центру оцінювання якості знань вивісили карту Харкова та номери маршрутів громадського транспорту, на якому можна дістатися до пункту призначення.

До відповідального моменту, першого етапу складання тестів, залишилося менше двох тижнів. Є ще час підтягнути знання і зробити пробну поїздку до пункту тестування.
Усього таких по місту 63. Адреса пункту для конкретного абітурієнта вказаний в запрошенні на ЗНО.

Фахівці нагадують, що запізнилися на тести не пустять, а тому краще перестрахуватися: заздалегідь вивчити маршрут і перевірити, скільки часу йде на дорогу.

У цьому році приймати майбутніх абітурієнтів на тестування будуть не лише школи, але й вузи: в Харківській області 6 пунктів тестування розміщуються на території вищих учбових закладів. Всього на 26.5 тисяч учасників тестування в регіоні припадає 311 спеціальних пунктів, розділених на п'ять округів.

Як відзначив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко, за затвердженими нормами в Харківській області повинно було бути всього три округи, але ще два додали для зручності абітурієнтів.

«Ми додали до списку округів Балаклію і Красноград, хоча вони і не відповідають деяким вимогам з наповнюваності. Але якщо б їх не було, то деяким абітурієнтам було б занадто далеко добиратися», - підкреслив він.
Крім Балаклії і Краснограда, також тестування буде відбуватися в Харкові, Куп'янську та Лозовій.

Також у Харківській області планується забезпечити підвезення учасників зовнішнього незалежного тестування до пунктів. У зв'язку з цим під час «ікс» значно збільшиться транспортний потік по окремих маршрутах, а всі пункти тестування будуть ретельно охороняти від проникнення сторонніх людей.

За матеріалами: http://dozor.kharkov.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.