Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Зі святом 8 Березня, любі жінки!

2010-03-05

Тюльпани

У першому місяці весни 8 числа у всьому світі святкують чудове жіноче свято.У багатьох країнах СНД, у тому числі в Росії та Україні, а також в Англії та Франції, Германії та США він відомий під назвою Міжнародний Жіночий День, в Арменії – День Материнства та Краси (7 квітня), а в Білорусії та Узбекистані – День Матері. Та яку б назву не носило це світле свято, у країнах з абсолютно різними культурами його суть залишається незмінною.

У цей день чоловіки у всьому світі поздоровляють найдорожчих і близьких жінок та дякують їм за радість та любов, за ніжність і тепло, за те, що поряд з ними є такі тендітні і водночас такі сильні створіння. Зі словом «жінка» пов’язано усе найтепліше й найдорожче, що є в нашому житті. Для вас ми живемо, для вас ми працюємо, заради вас готові робити найбожевільніші вчинки.

Жінка – це мудра бабуся, лагідна мати, ніжна дружина, дочка, що підростає на очах. Щоб віддати належне повазі та любові, усі чоловіки світу напередодні найяскравішого весіннього свята, покинувши усі справи, бігають у пошуках подарунка для Неї – єдиної та неповторної, чарівної й іноді такої незрозумілої, але найдорожчої та коханої…

Зі святом весни вас, краси і любові!
Хай щастя і радість несе кожна мить,
Всього у житті хай буде доволі,
На кожному кроці завжди хай щастить!

З наступаючим святом, дорогі жінки!

Кiлькiсть переглядiв: 403

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.