Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Аукціон. У Харкові доброта іде до дітей сама!

2010-01-14

Аукціон доброти

Новий рік за старим стилем почався позитивною подією. У першій столиці стартує Аукціон доброти. Мета заходу - допомогти дітям, позбавленим батьківської опіки.

15 січня в рамках Аукціону відбудеться поїздка до школи-інтернату в м. Люботин.
Виїзд о 13.00 від Харківського національного економічного університету (просп. Леніна, 9а). Організатори та учасники заходу поспілкуються з дітьми, а відомі харківські фотографи (Олексій Куликов та ін.) проведуть майстер-клас з студійної фотографії. Аніматори займуть дітей різноманітними конкурсами та іграми.

Винуватців свята - дня народження інтернату - чекає святковий торт зі свічками, які діти задмухають, загадавши заповітне бажання. Проте на цьому програма не завершиться.

16 січня учасники Аукціону відвідають вихованців Нововодолазької школи-інтернату. Програма Аукціону буде не менш насиченою. Планується випічка печива з дитячими малюнками. Після чого організатори спільно з дітьми зіграють міні-п'єсу англійською мовою. Також цього дня буде проходити конкурс на кращий дитячий малюнок.

Навесні відбудеться другий Аукціон доброти в Харкові. В даний час подібні заходи стали проходити в Києві, Донецьку, Чернігові та багатьох інших містах України. У Харкові фестиваль проводиться ініціативними організаціями «Пульс», «Час змін», Першої профспілковою організацією студентів Харківського національного економічного університету, Молодіжною організацією ХНЕУ, Студентським сенатом ХНУРЕ.

За матеріалами http://news.wosir.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.