Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

На Харківщині розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне тестування

2009-12-15

Зовнішнє незалежне тестування

Сьогодні, 15 грудня, о 9:00 розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання якості освіти, як обов'язкова умова вступу до ВНЗ в 2010 році.
Реєстрація триватиме до 18:00 31 березня 2010 р. Результати тестування будуть оголошені до 14 липня 2010 р. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

За інформацією директора Центру Олександра Сидоренко, цього року організатори тестів мають намір посилити контроль за абітурієнтами. Контроль буде забезпечуватися за рахунок технічного обладнання та збільшення кількості спостерігачів.

Сидоренко також повідомив, що в області скоротять кількість пунктів тестування, що дозволить скоротити витрати. Крім того, з'являться і нововведення щодо ідентифікації особистості: кожен учасник повинен йти на тестування з сертифікатом, де буде фото і номерна голограма, який видаватимуть персонально у пунктах реєстрації.

Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання знань:
2, 3, 4 червня - українська мова та література;
7 червня - іноземна мова;
9 червня - біологія;
11 червня - географія;
14, 15 червня - математика;
17, 18 червня - історія України;
21 червня - хімія;
23 червня - фізика.

Для проходження реєстрації бажаючим необхідно звернутися в один з пунктів реєстрації. Їх перелік розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

За матеріалами http://www.osvita.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.