Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Український тенісист С. Стаховський вперше в Харкові провів майстер-клас для дітей

2009-11-30

Майстер-клас по тенісу для дітей

Переможець "St. Petersburg Open 2009", лідер збірної команди України з тенісу в Кубку Девіса Сергій Стаховський на запрошення радника президента Федерації тенісу України, спонсора жіночої тенісної збірної України, харківського мецената Юрія Сапронова провів 24 листопада майстер-клас для дітей у харківському тенісному клубі "Спорт & Корт" (вул. Дмитрівська, 12).

Заняття почалися з розминочних вправ. Потім діти розділилися на дві групи, кожен по черзі відбивав удари С. Стаховського, поки в кожній з груп не визначився переможець.

Майстер-клас київського тенісиста відвідало близько 40 дітей у віці 5-11 років зі спортивних шкіл "Спорт & Корт", "Унікорт", "Парк", "Піонер", "Динамо" (усі - Харків), "Олімп" (Київ). Після тренування всі діти могли поспілкуватися з С. Стаховським і поставити йому запитання.

"Довелося сьогодні щільно побігати, попотіти. Радий, що розбавив майстер-класи в Харкові сестер Бондаренко, вніс до заняття чоловічий підхід. Для мене цей майстер-клас - один із перших в Україні. Я радий, що зміг прилетіти сюди і пограти з дітьми. Добре побігав - з хорватським тенісистом Іво Карловичем, наприклад, так не побігаєш", - зазначив С. Стаховський.

"Мені приємно, що С. Стаховський відвідав Харків. Цей спортсмен дуже вимогливий до себе. Кінець сезону 2009 р. у нього був блискучим. Сергій мені нагадав спринтера, який рветься на стрічку. Нового в його грі не додалося, але з'явилася впевненість у собі", - підкреслив Ю. Сапронов.

За матеріалами http://www.sq.com.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.