Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Підсумки дитячого "Євробачення"

2009-11-23

Євробачення

21 листопада у Києві завершився фінал Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2009».

Переможцем конкурсу став 14-річний виконавець з Нідерландів Ральф Макенбах, який отримав 121 голос. Він виконав пісню "Клік Клак". Друге місце поділили Росія і Вірменія - росіянка Катя Рябова, яка заспівала пісню "Маленький принц", і Луара Айрапетян з Вірменії з піснею "Барселона". Вони набрали по 116 голосів. Український співак Андранік Алексанян з піснею "Три тополі, три труби" зайняв 5-е місце.

Протягом двох годин прямого ефіру глядачі європейських країн могли проголосувати за учасника з будь-якої країни, що їм сподобався, але крім своєї країни. Журі конкурсу виставило оцінки учасникам ще під час генеральної репетиції, а переможця визначили шляхом додавання оцінок глядачів і журі.

Цього року в дитячому "Євробаченні" прийняли участь юні виконавці з 13 країн - Росії, Вірменії, Румунії, Сербії, Грузії, Нідерландів, Швеції, Кіпру, Мальти, Бельгії, Білорусі, Македонії та України.

На відміну від дорослого "Євробачення", країна-переможець не отримує права на організацію заходу в наступному році, місце проведення визначає оргкомітет. Наступний конкурс дитячої пісні "Євробачення" пройде в 2010 році в Мінську.

Фото з сайту http://korrespondent.net

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.