Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Дні єврейської культури в Харкові

2009-10-09

Дні єврейської культури

Перша столиця України - багатонаціональне місто з усталеною культурно-етнічною історією. Гармонія взаємин між людьми різних національностей вимагає кропіткої духовної роботи, почуття такту та просвітницької діяльності.

Харківська єврейська громада, до 95-річчя АОЕРК «Джойнт» та 10-річчю ЕОКЦ «Бейт Дан» за підтримки Харківської міської адміністрації та інших партнерських організацій, з 11 по 18 жовтня 2009 р. буде проводити Дні єврейської культури.

Рішення провести ці дні на міському рівні було прийнято вперше з метою популяризації єврейської культури серед населення нашого міста, залучення нових друзів і партнерів.

Протягом восьми днів харків'яни зможуть взяти участь в насиченій культурній програмі, яка дозволить познайомитися з багатою єврейською спадщиною. Вас чекають концерти, презентації, художні виставки, зустрічі з творчою інтелігенцією, дитячі та молодіжні свята, театральні вистави, фестиваль клезмерської музики «Харків Клезмер Тег» і, в заключенні, гала-концерт кращих колективів та виконавців нашого міста.

За матеріалами http://www.beitdan.org.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.