Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Завершення фестивалю фантастики "Зоряний міст"

2009-09-24

Зоряний міст

У Харкові з 17-го по 20-е вересня проходив одинадцятий фестиваль фантастики «Зоряний міст–2009». Із першого ж проведення, у 1999 році, він став міжнародною подією, про яку активно писали ЗМІ України та Росії. І цей раз не став винятком. З кожним роком на нього прибуває все більше учасників з різних країн СНГ, з США, Німеччини, Франції, Великобританії, Італії, Ізраєля, Польщі, Грузії, Литви, Латвії, Естонії, Молдови. У цьому році в фестивалі прийняли участь такі відомі письменники-фантасти, як С. Лук’яненко, В. Головачьов, М. і С. Д’яченко, С. Логінов, А. Громов, Є. Лукін, М. Успенський, А. Орлов, О. Громико, Н. Чадович, В. Орехов, Г.Л. Олді та багато інших.

Загалом у цьому році на фестивалі офіційно зареєструвалося понад 200 учасників, не враховуючи «вільних слухачів», для яких вхід майже на всі заходи фестивалю був вільним. Під час урочистого відкриття у рамках фестивалю пройшов показ трейлера та презентація прем’єри фільма «Заборонена реальність» за книгою Василя Головачьова «СМЕРШ-ХХІ», відбулася презентація нових колекційних видань з серії «Зоряний міст»: книг Олеся Бердника «Зоряний корсар. Шляхи титанів», Євгена Лукіна «Зона справедливості» та Олексія Бессонова «Пройшовши крізь дим».

Також в магазині “BOOKS” всіх бажаючих порадували творчими зустрічами відомі письменники-фантасти Марина та Сергій Д’яченко, Ольга Громико, Андрій Валентинов та Г.Л. Олді. Фестиваль проводився на базі Харківського Національного Університету ім. В. Каразіна.

Кiлькiсть переглядiв: 402

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.