Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Сезон театральних ювілеїв

2009-09-04

театральний сезон

У вересні-жовтні культурне життя Харкова буде ознаменоване початком нового театрального сезону. У багатьох театрах вийдуть прем'єрні спектаклі, в оперному має з'явитися експериментальний театр.

16 вересня прем'єрою опери «Черевички» Чайковського відкриється 136 театральний сезон у ХАТОБі. 17-ого вересня глядачі зможуть побачити на великій сцені театру класичний балет «Лебедине озеро». У плани на найближчий рік входить також створення молодіжного експериментального театру - «МЕТ», який імовірно буде працювати на малій сцені по вівторках і середах.

У цьому році Харків театральний відзначить іще декілька круглих дат. До подвійного ювілею готується Театр юного глядача – у 2010 виповнюється 90 років від дня заснування ТЮГу і 50 років із дня його відродження.

У нинішньому році театр відкриється 1 жовтня виставою «Дракон» за Шварцем. Наприкінці жовтня театр вирушить до Макіївки, щоб спробувати себе на фестивалі дитячих театрів. 70 років виповнюється цього року Театру ляльок. Новий сезон відкриється в ньому 18 вересня прем'єрою «Майська ніч» за Гоголем. Ювілей тут відсвяткують у середині жовтня, представивши на сцені найкращі вистави минулих років.

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.