Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Тонкощі подачі запиту на створення сайту

2018-02-14

Можливість спробувати демовресію редакційної системи EDUkIT.

В цій статті Ви знайдете інформацію про те, як правильно подати запит на реєстрацію сайта, а також інформацію про процес його обробки.

Подача запиту

До нас надходить велика кількість Ваших заявок, але в багатьох з них спостерігається одна й та сама помилка – не повністю заповнене поле «Адреса закладу». Просимо вас вносити повні дані у форматі "область, район, населений пункт, вулиця, будинок". Якщо району немає, то пишіть в кінці поля в дужках примітку (Району немає).

Будь ласка, прописуйте цю інформацію повністю! Це важливо для ідентифікації Вашого закладу та подальшого формування веб-адреси Вашого сайта.

Щоб подати запит, необхідно заповнити поля форми: http://schoolchampion.in.ua/pro_school_champion/order/

Велике прохання – надавати правильну інформацію без помилок. В інакшому випадку у нас не буде змоги з Вами зв’язатися.

Обробка запиту

Після того, як Ви подали запит на створення сайта Вашого закладу, повинно відбутися наступне:

1 – На Вашу електронну пошту протягом найближчого часу надійде лист-підтвердження. Якщо цього не сталося, скоріш за все, Ви помилилися у написанні Вашої поштової адреси. В такому разі Вам треба подати запит знову, попередньо перевіривши, щоб не було помилок.

2 – Коли Ваш запит потрапив у систему, він стає в чергу на обробку. Менеджер відповість на нього протягом 1-2 робочих днів, якщо наразі немає надмірного напливу заявок. У періоди, коли клієнти подають запити колективно за короткий проміжок часу, період обробки може ЗНАЧНО збільшитися. Просимо Вас ставитися з розумінням до таких ситуацій. Ми намагаємося якнайшвидше надати відповідь кожному клієнту.

Якщо Вам здається, що минуло багато часу, а відповіді немає, напишіть нам лист на пошту служби підтримки (support@schoolchampion.in.ua) з проханням перевірити статус Вашого запиту. Перевіряйте в своїй пошті папку «спам», бо іноді наші листи потрапляють туди.

В ході обробки Вашого запиту менеджер надішле Вам лист із запитаннями на ту пошту, яку Ви вказали. У відповідь на цей лист Вам необхідно відповісти на запитання. У Ваших інтересах зробити це якнайшвидше. На цьому етапі подавати повторний запит не потрібно.

3 – Після того, як менеджер отримав від Вас відповідь, він пускає Ваш запит далі в обробку. Це означає, що сайт буде створено в рамках 5 РОБОЧИХ ДНІВ. Менеджер надішле Вам лист-повідомлення про те, коли треба очікувати готовий сайт.

У повідомленні про створений сайт просимо ЗВЕРТАТИ УВАГУ на посилання на відеоуроки, документацію та часті запитання від учасників. В них розміщується дуже важлива інформація по роботі з сайтом.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.