Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

ПРЕС-АНОНС EDСAMP UKRAINE 2016

2016-03-10

edcamp

9 та 10 квітня 2016 року в Україні вдруге відбудеться Національна (не)конференція EdCamp Ukraine, ініційована ГО «ЕдКемп Україна» (www.edcamp.org.ua) та Продюсерами освіти П@Ель (www.pael.pro) за менторської підтримки The EdCamp Foundation (www.edcamp.org) і вражаючого списку партнерських організацій, серед яких Відділ преси, освіти і культури Посольства США в Україні, ініціатива Всесвітнього економічного форуму Global Shapers Сommunity, Microsoft, Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні й багато інших. Подію включено до переліку заходів Міністерства освіти і науки України та Інституту модернізації змісту освіти на 2016 рік.

Понад 400 учасниць і учасників, включаючи шкільних педагогів із різних регіонів, адміністраторів освіти усіх рівнів, представників/-иць бібліотечного й музейного сектору, громадських організацій та бізнесу, школярів та їхніх батьків, студентства педагогічних спеціальностей, національних і міжнародних експерток та експертів із Великої Британії, Ізраїлю, Італії, Нідерландів, Німеччини, США, Франції, Швейцарії та країн ближнього зарубіжжя зберуться в Культурному центрі «Бейт Дан» у Харкові.

EdCamp Ukraine – це унікальна платформа професійного зростання для вчительства України. (Не)конференція проходитиме в новому форматі дискусійного заходу, у якому учасники/-ці самі визначають перебіг його роботи. EdCamp ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. (Не)конференція підпорядковується закону «про дві ноги», який заохочує учасникиць/-ків вибирати ті сесії, які відповідають їхнім потребам.

Друга національна (не)конференція EdCamp Ukraine 2016 матиме п’ять тематичних акцентів: гендер і освіта, здоров’я в школі, екологічна освіта, інтеграція громад, англійська мова як державний пріоритет. 11 координаторок/-ів поділяться досвідом організації регіональних міні-EdCamp’ів і підкажуть, як провести (не)конференцію у своїй школі. Педагоги також зможуть удосконалити свою майстерність, прослухавши спеціально перекладений до події топ-курс авторитетної МООК платформи Coursera та провівши відкриті уроки за методикою «акваріум». Частину програми буде присвячено роботі в музеях з метою співпраці в рамках навчального процесу. На учасників чекає Music Camp Kharkiv – музичний дитячий навчальний інтенсив.

У рамках EdCamp Ukraine 2016 передбачаються також інтерактивні зони, обговорення цілей сталого розвитку ООН у сфері освіти та гендерної рівності, формат спілкування «Жива бібліотека», освітній квест, презентація унікального німецько-українського проекту «Молодь і дебати», ексклюзивний випуск журналу про EdCamp Ukraine 2016 від Видавничої групи «Основа», благодійна акція. Також буде анонсовано унікальну програму для підтримки розвитку руху EdCamp в Україні – «EdCamp у коробці».

Місце проведення:
Культурний центр «Бейт Дан» (м. Харків, вул. Тобольська, 46, www.beitdan.org.ua).
Карта проїзду https://goo.gl/maps/tglaZ

Офіційний сайт руху EdCamp в Україні:
www.edcamp.org.ua

Веб-сторінка EdCamp Ukraine 2016:
http://bit.ly/edcampukraine2016

Реєстрація учасників/-иць:
http://bit.ly/applyedcampukraine2016 (відкрита до 7 березня 2016 р.)

Офіційні соціальні мережі:
Facebook: www.facebook.com/EdCampUkraine
Twitter: www.twitter.com/EdCampUkraine
Instagram: www.instagram.com/EdCampUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/c/EducationalproducersPaEl
Хештег для учасників/-ць і кореспондентів/-ок: #EdCampUkraine

Контактна інформація для партнерства та медіа-запитів:
Олександр Елькін, голова організаційного комітету, к.т.н.
Email: for@edcamp.org.ua
Моб.: +38 050 302 31 32

Ірина Міньковська, PR-менеджерка
Email: for@edcamp.org.ua
Моб .: +38 066 18 89 975

Інформаційна довідка:
EdCamp уперше було проведено у 2010 році натхненними едукаторами з Філадельфії (США). На сьогодні понад 950 заходів у 26-ти країнах світу об'єднали 70 000 педагогів і різних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну учительським досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань.

За дослідженнями The World’s Top 10 Most Innovative Companies of 2015 in Education формат EdCamp є 6-им у всесвітньому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року.

Україна стала 9-ою державою світу й 3-ою в Європі, яка приєдналася до цього всесвітнього руху.

edcamp

Кiлькiсть переглядiв: 1614

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.