Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Друга національна (не)конференція для шкільних педагогів EDCAMP UKRAINE

2016-01-22

EDCAMP UKRAINE

EdCamp Ukraine. ВЕЛИКА ІДЕЯ варта великої підтримки

Рік тому – окрім величезного бажання та натхнення – у нас не було ніяких гарантій, що ми зможемо на щось вплинути.

Але провівши Першу національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 2015, знаємо точно: зміни в освіті можливі!

І ми робимо все, що від нас залежить, щоб і надалі відбувалися ці незабутні заходи з обміну досвідом для відповідального вчительства.

Ми запустили кампанію на найповажнішій краудфандинговій платформі “Спільнокошт” – щоб усі, кому не байдуже, яку освіту отримають наші з вами діти, у яких педагогів навчатимуться, могли фінансово проголосувати за те, що ми робимо.

Станьте причетними до змін в освіті! Радо запрошуємо поглянути на те, що нам уже вдалося зробити, та докладніше ознайомитися з проектом на “Спільнокошті” (платформа “Велика ідея”):
https://biggggidea.com/project/edcamp-ukraine-2016.

Нам важлива переказана Вами кожна 1 гривня – адже це не просто “зібрані гроші”, це Ваш особистий внесок у розбудову освіти “знизу” та наш спільний соціальний капітал.

Підтримати наш проект можна в різний спосіб – і це триватиме не більше 3-х хвилин (достатньо мати банківську картку чи мобільний телефон).

На всіх охочих уже чекають наші ексклюзивні винагороди!

А ще Ви можете:

  • поширити інформацію про збір коштів для Другої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2016 серед свого кола довіри – це Ваші друзі, хороші приятелі та приятельки, однодумиці й однодумці;
  • залучити партнерів, колег і колежанок, співробітниць і співробітників (можна зібрати посильну фінансову допомогу власноруч чи поставити у вашій компанії “коробку допомоги”, а потім переказати зібрані кошти);
  • якщо Ви вже добре нас знаєте – написати про EdCamp Ukraine у своєму блозі, акаунті у соцмережах, розповісти на онлайн-ресурсах та у ЗМІ;
  • порадити вашим знайомим шкільним педагогам подавати попередню заявку на участь у EdCamp Ukraine 2016 за посиланням http://bit.ly/joinedcampukraine.

Ми будемо вдячні за будь-яку підтримку – фінансову чи інформаційну!

Обов’язково поставте «Подобається» на нашій сторінці у Facebook www.facebook.com/edcampukraine, щоб бути в курсі всіх новин кампанії.

Ми готуємо ще багато цікавого та сподіваємося на плідну співпрацю – долучайтеся та станьте частиною руху EdCamp в Україні!

З повагою, Олександр Елькін, Марина Пащенко та команда EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!

Кiлькiсть переглядiв: 1045

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.