Система шкільного менеджменту - EDUkIT стає School Champion

Харків на порозі випускних

2009-06-22

Випускники

27 червня в усіх загальноосвітніх школах, ліцеях та гімназіях міста відбудуться традиційні випускні вечори. У більшості навчальних закладів офіційна частина і капусники пройдуть в приміщеннях актових залів, продовжиться ж святкова програма в різних кафе та ресторанах міста.

Увечері 28 червня на головній площі Харкова випускників чекатиме концерт за участю зірок естради, підготовлений спеціально для них міською владою. Чиновники організували опитування школярів на сайті міського управління освіти і склали список з десяти претендентів. Як повідомила начальник управління освіти міської ради Ольга Деменко, серед лідерів - Потап і Настя Каменських, а також Наталя Могилевська та "Фабрика зірок". Ці колективи вже дали згоду на участь у заході.

При цьому виступати на сцені будуть не тільки популярні артисти, але й самі випускники, яким в минулому році відводилася лише роль глядачів. Також Ольга Деменко відзначила, що українські виконавці на загальноміському випускному з'являться вперше, і повідомила, що на святі будуть присутні й інші співаки. Як повідомляють в управлінні освіти, майбутній випускний бал у центрі Харкова пройде на гроші спонсорів. У міському бюджеті коштів на це немає.

Відзначимо, що в цьому році в Харкові випускається 12,5 тисяч учнів, з яких 632 учня за високі досягнення у навчанні отримають 465 золотих і 167 срібних медалей.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.